Uw voeten mijn zorg

Even voorstellen....Pedicure José Aben.


Gedreven door enthousiasme en ondernemerschap heb ik in het voorjaar van 2014 het roer omgegooid en mijn carrière in de detailhandel ingeruild voor het zelfstandig ondernemerschap. En wel in de vorm van een pedicure praktijk aan de rand van het centrum in Boxmeer aan de Piet Heinstraat 4 waar ik sinds 1 oktober 2018 samen met mijn gezin woon.

Waarom ik gekozen heb voor het pedicure vak is onstaan na twee keer een operatie

aan mijn voet te hebben gehad.

Mijn interesse voor de anatomie van de voet steeg en zo was de keus voor een nieuwe

loopbaan dus redelijk snel gemaakt.

Na een omscholingstraject is mijn praktijk sinds april 2015 geopend en is iedereen welkom

die behoefte heeft aan een gedegen pedicure behandeling.


U kunt bij mij terecht voor het knippen van teennagels, het verwijderen van eelt en likdoorns. Ook met ingroeiende teennagels kan u bij mij terecht, hier kan ik een nagelbeugel voor plaatsen.

Ook bij kloven, schimmel en/of kalknagels kan u bij mij terecht. Wilt u in de zomer mooie nagels maar schaamt u zich voor u schimmel/kalk nagels, zelfs hier heb ik een oplossing voor in de vorm van gel prothese techniek.


Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor een professionele afwerking van u nagels met gel-polish van het merk Florence. Het voordeel van dit product is de houdbaarheid en glans, deze is vele malen langer en mooier dan reguliere nagellak.


Hygiëne en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats, aan het verzorgen van uw voeten wordt dan ook veel aandacht besteed. U kunt een professionele en relaxte behandeling verwachten in een sfeervol ingerichte praktijk waarbij ik werk met de laatste technieken en de nieuwste apparatuur.


Wilt u na het lezen van deze informatie nog meer weten, bel of mail me en ik zal al u vragen in alle eerlijkheid beantwoorden.